מקלות קפה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כוס צימוקים
- 2/3 כוס קפה חזק
- ½ כפית קינמון
- 2/3 כוס חמאה
- 1 כוס סוכר
- 2 ביצים
- ½ 1 כוסות קמח
- ½ כפית אבקת אפיה
- ½ כפית סודה לשתיה
- ¼ כפית מלח
- לציפוי:
- ½ 1 כוסות אבקת סוכר
- קפה
אופן ההכנה
- 1. חממו תנור ל-200 מעלות.
- 2. ערבבו בקערה את הצימוקים, קפה וקינמון.
- 3. ערבבו במערבל מזון את החמאה, הסוכר והביצים. הוסיפו את הקמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח.
- 4. הוסיפו את תערובת הצימוקים לבלילה ושפכו לתבנית משומנת.
- 5. אפו למשך 20-25 דקות.
- 6. הוציאו את התבנית ושפכו מעל את הציפוי (אבקת סוכר+קפה בסמיכות הרצויה לטעמכם).
- 7. חתכו לריבועים/מקלות.
- באדיבות חברת אמיגו קפה, מטחנות קפה, אספרסו, מקינטה ועוד.