פשטידת פטריות, בצל וקוטג'
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 11/4 קמת תופח
- 1 כפית מלח
- 1 גביע קוטג' 3% או 5%
- 1/2 כוס חלב
- 1/4 כוס שמן
- 2 ביצים
- 3 בצלים גדולים
- 1 קופסא של פטריות משומרות
אופן ההכנה
- 1. קוצצים את הבצלים לקוביות קטנות ומאדים במחבט (אין צורך בשמן, רק לאדות עד שהם נהיים רכים)
- 2. בינתיים מערבבים בקערה את הקמח, המלח, הביצים והשמן.
- 3. מוסיפים לקערה את הפטריות ומערבבים
- 4. מוסיפים את הבצל והקוטג' ומערבבים.
- 5. שמים בתבנית מלבנית בינונית ( 20*28) או עגולה בקוטר 24-26 ס"מ.
- 6. אופים ב- 180-160 מעלות..
- בתאבון!!!