קוקטייל מאי-טאי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 30 מ"ל רום לבן
- 30 מ"ל רום חום
- 25 מ"ל טריפל סק
- 25 מ"ל ליקר אמרטו
- 90 מ"ל מיץ אננס
- 15 מ"ל גרנדין
אופן ההכנה
- 1. מכינים כוס קוקטייל וממלאים אותה בקוביות קרח עד סופה, לוקחים שייקר של משקאות וממלאים אותו בקרח, כ-6 קוביות קרח, מוזגים בכמויות הדרושות את כל המרכיבים לתוך השייקר ומנערים לערבוב המשקאות יחד.
- 2. מסננים לתוך כוס הקוקטייל, מקשטים את הכוס בפלחי אננס ודובדבן ומגישים עם קש ארוך בתוך הכוס (וניתן גם עם סטירר ארוך שהוא מערבב משקאות).