וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תפו"א פריזאי

מתכון מאת: שלומי עזרן סו שף,slomi83@walla.com

תפוחי אדמה בכל מיני צבעים. מערכת וואלה
תפוחי אדמה בכל מיני צבעים

מצרכים למתכון

  • חומריםל- 4 מנות:
  • 3 תפו".
  • 5 פיטריות שמפיניון קצוצות
  • 2 בצלים קצוצים
  • 20 גר' חמאה מתובלת (לפי הטעם)
  • בזיליקום או כל עשב תיבול לפי הטעם.
  • מלח, פלפל, קארי.

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את תפו"א 80% בישול (שלא יהיו רכים לחלוטין)ומצננים.
  • 2. לאחר מכן בעזרת כף פריזיין יוצרים כדורים יפים.
  • 3. מחממים מחבת ושמים את החמאה ומקפיצים את הבצל עד שהוא קצת מזהיב, מוסיפים את הפיטריות ואת התפו"א וממשיכים להקפיץ.
  • 4. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל, וקארי.
  • 5. לאחר שקיבלנו הזהבה מוסיפים את הבזיליקום לכמה שניות ומגישים חם!

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully