תפו"א פריזאי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומריםל- 4 מנות:
- 3 תפו".
- 5 פיטריות שמפיניון קצוצות
- 2 בצלים קצוצים
- 20 גר' חמאה מתובלת (לפי הטעם)
- בזיליקום או כל עשב תיבול לפי הטעם.
- מלח, פלפל, קארי.
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את תפו"א 80% בישול (שלא יהיו רכים לחלוטין)ומצננים.
- 2. לאחר מכן בעזרת כף פריזיין יוצרים כדורים יפים.
- 3. מחממים מחבת ושמים את החמאה ומקפיצים את הבצל עד שהוא קצת מזהיב, מוסיפים את הפיטריות ואת התפו"א וממשיכים להקפיץ.
- 4. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל, וקארי.
- 5. לאחר שקיבלנו הזהבה מוסיפים את הבזיליקום לכמה שניות ומגישים חם!