וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תפוחי אדמה בציפוי פאנקו

מתכון מאת: יהב שלו,fdbl@walla.com

תפוחי אדמה. ShutterStock
תפוחי אדמה

מצרכים למתכון

  • 2-3 תפוחי אדמה גדולים
  • פרורי לחם יפני - פאנקו
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • 1/3 כוס שמן זית
  • תבנית אלומיניום לתנור

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם לרצועות (ציפס עבה)
  • 2. מפזרים את הרצועות בתבנית האלומיניום
  • 3. מפזרים מלח בנדיבות
  • 4. מוסיפים את הפלפל שחור והפפריקה לפי הטעם
  • 5. מוסיפים את שמן הזית
  • 6. מפזרים את הפאנקו על הכל (בנדיבות) אין חשש ליותר מידי, השאריות ישארו בתבנית
  • לסיום מערבבים טוב את הכל ומכניסים לתנור שחומם מראש על חום גבוה
  • 7. המנה מוכנה כאשר תפוחי האדמה השחימו ונהיו קריספיים. זה משתנה מתנור לתנור כ -30 דקות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully