תפוחי אדמה בציפוי פאנקו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2-3 תפוחי אדמה גדולים
- פרורי לחם יפני - פאנקו
- מלח
- פלפל שחור
- פפריקה מתוקה
- 1/3 כוס שמן זית
- תבנית אלומיניום לתנור
אופן ההכנה
- 1. מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם לרצועות (ציפס עבה)
- 2. מפזרים את הרצועות בתבנית האלומיניום
- 3. מפזרים מלח בנדיבות
- 4. מוסיפים את הפלפל שחור והפפריקה לפי הטעם
- 5. מוסיפים את שמן הזית
- 6. מפזרים את הפאנקו על הכל (בנדיבות) אין חשש ליותר מידי, השאריות ישארו בתבנית
- לסיום מערבבים טוב את הכל ומכניסים לתנור שחומם מראש על חום גבוה
- 7. המנה מוכנה כאשר תפוחי האדמה השחימו ונהיו קריספיים. זה משתנה מתנור לתנור כ -30 דקות