וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספינג'

הרבה יותר טעים מסופגניות רגילות, והרבה יותר קל להכנה: למתכון הזה תדרשו לרכוש בסך הכל חמישה מוצרים, והתוצאה תהיה כה ממכרת, שלא תוכלו להפסיק לאכול.

מתכון מאת: חסוי,a_rieal@walla.com

ספינג' של עודד סיידא. נמרוד סונדרס
ספינג' של עודד סיידא

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג קמח
  • 3-4 כוסות מים
  • כף שמרים יבשים או חבילת שימרית
  • כף סוכר
  • מלח
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. שופכים את הקמח לקערה.
  • 2. יוצרים גומה באמצע ומוסיפים את השמרים והסוכר.
  • 3. מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים עד ליצירת בצק דביק.
  • (ניתן להעזר בכף עץ, מבלי לגעת בבצק הדליל).
  • 4. מניחים את הבצק בגיגית גדולה או סיר המכוסה במגבת או ניילון נצמד, למשך שעה.
  • 5. לאחר שעה, מחממים היטב את השמן לחום גבוה.
  • 6. את הספינג' יוצרים בעזרת ידיים רטובות, ביד אחת מרימים אגרוף בצק, ובשנייה חותכים את הבצק-יוצרים עיגולים עם חור באמצע ומטגנים בשמן.
  • 7. יש להפוך את הספינג' וכשהוא זהוב- הוא מוכן.
  • 8. ניתן לפזר על הספינג' סוכר, אבקת סוכר או דבש- על פי הטעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully