- 1. שופכים את הקמח לקערה.
-
- 2. יוצרים גומה באמצע ומוסיפים את השמרים והסוכר.
-
- 3. מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים עד ליצירת בצק דביק.
- (ניתן להעזר בכף עץ, מבלי לגעת בבצק הדליל).
-
- 4. מניחים את הבצק בגיגית גדולה או סיר המכוסה במגבת או ניילון נצמד, למשך שעה.
-
- 5. לאחר שעה, מחממים היטב את השמן לחום גבוה.
-
- 6. את הספינג' יוצרים בעזרת ידיים רטובות, ביד אחת מרימים אגרוף בצק, ובשנייה חותכים את הבצק-יוצרים עיגולים עם חור באמצע ומטגנים בשמן.
-
- 7. יש להפוך את הספינג' וכשהוא זהוב- הוא מוכן.
-
- 8. ניתן לפזר על הספינג' סוכר, אבקת סוכר או דבש- על פי הטעם.