- 1. מערבבים את כל המרכיבים בבלנדר, יש להוריד מדי פעם את הבצק מדפנות הבלנדר.
-
- 2. בודקים את חוזק הבלילה בעזרת האצבע, אם על האצבע נשארת טיפת בלילה , הבלילה מוכנה.
-
- 3. סוגרים עם ניילון ניצמד, מכניסים למקרר למשך שעה.
-
- 4. מטגנים ללא שומנים במחבת קרפ.
-
- 5. יוצקים במצקת של בלילה למחבת, שופכים בחזרה לקערה את עודף הבלילה, הופכים ומטגנים 5-6 שניות.
- לפעמים לפני הטיגון יש להוסיף טיפה חלב תלוי בסמיכות הבלילה.
-
- 6. מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה בלי לשרוף ומנמיכים את הלהבה.
-
- 7. מוסיפים קמח, מערבבים שלא יהיו גושים, מחזירים לאש
- מבשלים תוך כדי בחישה על להבה נמוכה כדקה.
-
- 8. מוסיפים מעט חלב בכל פעם קצת עד סוף הכוס מערבבים במשך כל זמן מזיגת החלב.
-
- 9. מוסיפים את יתר המרכיבים,פרט למיץ וקליפת התפוז, מרתיחים ולאחר הרתיחה מוסיפים את מיץ התפוז וקליפת התפוז.
-
- 10. מכינים את חמאת התפוז: מגרדים את קליפת התפוז עם פומפיה.
-
- 11. מערבבים את החמאה עם קליפת התפוז והסוכר.
-
- 12. מערבבים את מיץ התפוז עם הגרנד מארנייה ומוסיפים באטיות לחמאה.
-
- 13. במגש מכוסה בנייר פרגמנט יוצקים עם כף גלידה כדורים.
- מכניסים למקרר למשך שעה.
-
- 14. מרכיבים את המנה: במחבת של קרפ סוזט ממיסים את חמאת התפוז, מניחים 2 עלי קרפ מקופלים לחצי ולמשולש.
-
- 15. מטגנים היטב בשני הצדדים, מפזרים כפית סוכר, מורידים מהאש, מוסיפים את הגרנד מארנייה, מחזירים לאש ועושים פלמבה (הדלקה, ושרפת האלכוהול).
-
- 16. מניחים את הקרפ על הצלחת ושופכים עליו את רוטב הנוזלים שבמחבת.
-
- מומלץ להגיש עם כדור גלידת וניל.