- 1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
-
- 2. מכינים את השטרוייזל: מערבבים בקערה קטנה את הקמח והסוכר. מוסיפים את החמאה הקרה ומפוררים אותה אל תוך הקמח והסוכר עד שנוצרים פירורי בצק.
-
- 3. מפזרים את הפירורים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-10 דקות, עד שהפירורים זהובים.
-
- 4. מכינים את קרם השמנת: טורפים במטרפה או במערבל ידני את כל מרכיבי הקרם עד לקבלת קרם חלק ואחיד. טועמים ומוסיפים סוכר לפי הטעם.
-
- 5. מרכיבים את הקינוח: מפזרים בתחתית כוס שקופה שכבת דובדבנים, עליה שכבת קרם ושכבת שטרוייזל. מוסיפים שכבות עד שהכוס מלאה. מסיימים בשכבת שטרוייזל.