וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרגית בקארי על האש

מתכון מאת: מור קסלסי,kislasi11@walla.com

עוף בקארי. ShutterStock
עוף בקארי

מצרכים למתכון

  • חצי כוס שמן זית
  • קילו פרגיות עוף 6 חתיכות שלמות או 12 חצויות
  • רבע כף תבלין קארי
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות תבלין כמון
  • 2 שיני שום.

אופן ההכנה

  • 1. בקערה שמים חצי כוס שמן זית, חצי כפית מלח, 3 כפות כמון ורבע כפית קארי.
  • 2. קוצצים שום כותשים אותו אל תוך הקערה.
  • 3. מעברבים היטב את כל המצרכים עד שהכל הופך לצבע אחיד.
  • 4. מכניסים את הפרגיות ומערבבים בידיים עד שכל הפרגיות תובלנו היטב.
  • 5. מכנים למקרר לחצי שעה שכל הבשר יספוג את הנוזל והתבלין.
  • 6. מניחים את הבשר על האש עד שמשחים.
  • בתאבון,

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully