פרגית בקארי על האש
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חצי כוס שמן זית
- קילו פרגיות עוף 6 חתיכות שלמות או 12 חצויות
- רבע כף תבלין קארי
- חצי כפית מלח
- 3 כפות תבלין כמון
- 2 שיני שום.
אופן ההכנה
- 1. בקערה שמים חצי כוס שמן זית, חצי כפית מלח, 3 כפות כמון ורבע כפית קארי.
- 2. קוצצים שום כותשים אותו אל תוך הקערה.
- 3. מעברבים היטב את כל המצרכים עד שהכל הופך לצבע אחיד.
- 4. מכניסים את הפרגיות ומערבבים בידיים עד שכל הפרגיות תובלנו היטב.
- 5. מכנים למקרר לחצי שעה שכל הבשר יספוג את הנוזל והתבלין.
- 6. מניחים את הבשר על האש עד שמשחים.
- בתאבון,