וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת גבינה ושוקולד חגיגית לשבועות

במיוחד עבור חג השבועות, השף תמר סגרי ממסעדת "פביאנה די-רוטשילד" חושפת את המתכון שלה לעוגת גבינה עם שוקולד, כזו שמתחשק להכין בכל שבת, לא רק בחג.

מתכון מאת: תמר סגרי, מערכת וואלה

עוגת גבינה ושוקולד לשבועות. יח"צ,
עוגת גבינה ושוקולד לשבועות/יח"צ

מצרכים למתכון

  • 1 חבילה של ביסקוויטים בטעם קקאו
  • 150 גרם חמאה מומסת
  • 750 גרם גבינה לבנה 9%
  • 350גרם שוקולד מריר מומס
  • 1 כפית וניל
  • 1 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 3 ביצים שלמות גדולות
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • אבקת קקאו לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. במעבד מזון טוחנים דק את הביסקוויטים ומעבירים לקערה.
  • 2. ממיסים את החמאה ויוצקים על הפירורים, מערבבים היטב ומשטחים על חלקה התחתון של התבנית משומנת.
  • 3. בקערה נפרדת מערבבים היטב את הגבינה עם השוקולד, וניל, שמנת חמוצה, מלח, סוכר. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4. יוצקים לתבנית (קוטר 26 ס"מ) ואופים, כאשר התנור כבר חם על 150 מעלות במשך כשעה.
  • 5. כשהעוגה אפויה היא עדיין "רוקדת", יש לשמור אותה במקרר כ-24 שעות לפני ההגשה. למחרת לקשט עם אבקת קקאו מלמעלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully