פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת גבינה ושוקולד חגיגית לשבועות

      במיוחד עבור חג השבועות, השף תמר סגרי ממסעדת "פביאנה די-רוטשילד" חושפת את המתכון שלה לעוגת גבינה עם שוקולד, כזו שמתחשק להכין בכל שבת, לא רק בחג.

      13 מדרגים / 3.06 כוכבים

      עוגת גבינה ושוקולד לשבועות (יח
      עוגת גבינה ושוקולד לשבועות (יח"צ)

      מצרכים

      • 1 חבילה של ביסקוויטים בטעם קקאו
      • 150 גרם חמאה מומסת
      • 750 גרם גבינה לבנה 9%
      • 350גרם שוקולד מריר מומס
      • 1 כפית וניל
      • 1 כוס סוכר
      • קורט מלח
      • 3 ביצים שלמות גדולות
      • 1 גביע שמנת חמוצה
      • אבקת קקאו לקישוט

      אופן ההכנה

      • 1. במעבד מזון טוחנים דק את הביסקוויטים ומעבירים לקערה.
      • 2. ממיסים את החמאה ויוצקים על הפירורים, מערבבים היטב ומשטחים על חלקה התחתון של התבנית משומנת.
      • 3. בקערה נפרדת מערבבים היטב את הגבינה עם השוקולד, וניל, שמנת חמוצה, מלח, סוכר. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
      • 4. יוצקים לתבנית (קוטר 26 ס"מ) ואופים, כאשר התנור כבר חם על 150 מעלות במשך כשעה.
      • 5. כשהעוגה אפויה היא עדיין "רוקדת", יש לשמור אותה במקרר כ-24 שעות לפני ההגשה. למחרת לקשט עם אבקת קקאו מלמעלה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -