בצק פסטה כתום

אתם לא יכולים רק להכין את הפסטה שלכם בעצמכם, בעזרת המתכון הזה תקבלו גם צבע משגע וטעמים שילוו אותה לכל תבשיל בהשתתפותה

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
בצק פסטה

מצרכים

  • 200 גר' קמח דורום
  • 120 גר' קמח לחם
  • כפית שטוחה מלח
  • 2 חלמונים
  • 3 פלפלים אדומים קלויים וקלופים

אופן ההכנה

  • 1. להכנת מחית פלפלים: מחממים תנור לחום גבוה של 220 מעלות. מניחים את הפלפלים וקולים עד שהקליפה משחירה והפלפלים רכים. מעבירים לקערה ועוטפים מיד בניילון נצמד. ממתינים שיתקררו ומסירים את הקליפה והגרעינים.
  • 2. טוחנים את הפלפלים במעבד מזון למחית חלקה.
  • 3. מערבבים את שני סוגי הקמחים עם המלח ומוסיפים לקערת המעבד. מעבדים לתערובת פירורית ומוסיפים את החלמונים. אם הבצק רטוב מידי, מוסיפים מעט קמח.
  • 4. מוציאים את הבצק, אוספים לכדור ועוטפים בניילון נצמד. מניחים במקרר למנוחה של שעתיים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully