בצק פסטה כתום
אתם לא יכולים רק להכין את הפסטה שלכם בעצמכם, בעזרת המתכון הזה תקבלו גם צבע משגע וטעמים שילוו אותה לכל תבשיל בהשתתפותה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 200 גר' קמח דורום
- 120 גר' קמח לחם
- כפית שטוחה מלח
- 2 חלמונים
- 3 פלפלים אדומים קלויים וקלופים
אופן ההכנה
- 1. להכנת מחית פלפלים: מחממים תנור לחום גבוה של 220 מעלות. מניחים את הפלפלים וקולים עד שהקליפה משחירה והפלפלים רכים. מעבירים לקערה ועוטפים מיד בניילון נצמד. ממתינים שיתקררו ומסירים את הקליפה והגרעינים.
- 2. טוחנים את הפלפלים במעבד מזון למחית חלקה.
- 3. מערבבים את שני סוגי הקמחים עם המלח ומוסיפים לקערת המעבד. מעבדים לתערובת פירורית ומוסיפים את החלמונים. אם הבצק רטוב מידי, מוסיפים מעט קמח.
- 4. מוציאים את הבצק, אוספים לכדור ועוטפים בניילון נצמד. מניחים במקרר למנוחה של שעתיים.