וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטל

מתכון מאת: קארין,nachmiask@013.net

תפוחי אדמה תפוד תפודים תפוח תפוא. ShutterStock
תפוחי אדמה תפוד תפודים תפוח תפוא

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג תפו"א
  • 4 ביצים
  • 0.5 ק"ג בשר טחון
  • 1.5 כוסות קמח
  • מלח
  • פילפל שחור
  • פפריקה מתוקה/חריפה
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • אבקת מרק עוף
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את תפוא עד כדי ריכוך
  • 2. מערבבים את תפו"א יחד עם 3 ביצים אבקת המרק הקמח המלח ובצל ירוק (יש לקצוץ את הבצל הירוק כמה שיותר דק).
  • ליצור מהכל פירה.
  • 3. לוקחים את הבשר מתבלים במלח פפריקה פלפל שחור וביצה אחת ומטגנים במעט שמן
  • 4. בתבנית שמים חצי מכמות הפירה בתחתית, מעל שמים את הבשר ומלמעלה את שארית הפירה(ניתן להוסיף לבשר כף של אריסה ).
  • 5. מכניסים לתנור שחומם ל- 200 מעלות למשך 25 דקות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully