פסטל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג תפו"א
- 4 ביצים
- 0.5 ק"ג בשר טחון
- 1.5 כוסות קמח
- מלח
- פילפל שחור
- פפריקה מתוקה/חריפה
- 2 גבעולי בצל ירוק
- אבקת מרק עוף
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את תפוא עד כדי ריכוך
- 2. מערבבים את תפו"א יחד עם 3 ביצים אבקת המרק הקמח המלח ובצל ירוק (יש לקצוץ את הבצל הירוק כמה שיותר דק).
- ליצור מהכל פירה.
- 3. לוקחים את הבשר מתבלים במלח פפריקה פלפל שחור וביצה אחת ומטגנים במעט שמן
- 4. בתבנית שמים חצי מכמות הפירה בתחתית, מעל שמים את הבשר ומלמעלה את שארית הפירה(ניתן להוסיף לבשר כף של אריסה ).
- 5. מכניסים לתנור שחומם ל- 200 מעלות למשך 25 דקות