- 1. מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לקערה עם מים רותחים עד לכדי כיסוי למשך 10 - 15 דקות, לריכוך ראשוני. בסיום מוציאים את תפוחי האדמה ומסננים אותם.
-
- 2. מטגנים במחבת עם מעט חמאה את הבצל עד שהוא נעשה קריספי ושחום, מוציאים אותו ומעבירים אותו לקערה נפרדת.
-
- 3. מכניסים את שארית החמאה למחבת וכשהיא מבעבעת מוסיפים את תפוחי האדמה המסוננים, משטחים אותם על המחבת כך שכל ריבוע תפו"א יקבל טיגון מצדו האחד, מטגנים על אש גבוהה במשך מספר דקות, מחלישים את האש, מכסים את המחבת ונותנים לתפוחי האדמה להתבשל מעט במשך 10 דק'.
-
- 4. חוזרים על הפעולה פעמיים שלוש: הופכים את תפוחי האדמה, נותנים להם טיגון על אש גבוהה לכדי השחמה קלה, מנמיכים את האש וממתינים מספר דקות.
-
- 5. כאשר תפוחי האדמה נראים רכים ומעט קריספיים, מוסיפים אליהם קורט של פפריקה מתוקה כדי להפוך את צבעם לאדום, מלח ופלפל לפי הטעם, ומקפיצים אותם על אש גבוהה במשך 3 דקות עד להשחמה סופית.
-
- 6. אל תפוחי האדמה מוסיפים את הבצל שטיגנו קודם לכן, מקפיצים אותם יחד דקה נוספת, מעבירים את הכל לקערה ואליה מוסיפים רוטב שעשוי מעירובוב המיונז והצ'ילי המתוק, מערבבים הכל ביחד, ובתאבון!