חצילים קלויים בשמן זית ודבש

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
קוביות חצילים קלויים בשמן זית ודבש. דנה מלמד
קוביות חצילים קלויים בשמן זית ודבש

מצרכים

  • חציל בלאדי קלוף וחתוך לקוביות
  • מעט מלח (להיזהר לא להגזים עם המלח. תמיד אפשר להוסיף אחרי שמוכן)
  • כף דבש
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  • 2. מערבבים בקערה את שמן הזית, המלח והדבש.
  • 3. מוסיפים את החצילים ומערבבים עם הידים עד שכל הקוביות מצופות.
  • 4. קולים בתנור 20-30 דקות ומידי פעם מערבבים, עד שכל הקוביות זהובות וצלוייות בשוליים.
  • • אפשר להכין מזה סלט עם הרבה פטרוזיליה, בצל קצוץ ועגבניות טריות
  • • אפשר להוסיף לפסטה, אורז, קוסקוס וכו'.
  • •נהדר להניח ערמת חצילים כאלה על טחינה במרקם סמיך (ככה אני אוהבת את הטחינה שלי).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully