וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כעכים

מתכון מאת: סיגל סקירא,shsigal@012.net.il

בייגלס. ShutterStock
בייגלס

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 אבקת אפיה
  • 1/3 כוס שמן
  • 2 מרגרינה
  • כף שטוחה מלח
  • כוס מים (ניתן להוסיף לפי הצורך)
  • סומסום
  • 1 ביצה

אופן ההכנה

  • 1. בקערה שופכים את הקמח, את אבקת האפיה והמלח ומערבבים בכף, לאחר מכן מוספים את המרגרינה כשהיא רכה ואת השמן והמים, ולשים את הכל ביחד עד לבצק אחיד ורך.
  • 2. יוצרים עיגולים קטנים ומגלגלים לצורת נחש קטן בכפות היידים וסוגרים בקצה כך שיהיה חור באמצע.
  • 3. מניחים במגש על נייר אפיה מברישים עם ביצה ומפזרים סומסום מלמעלה.
  • 4. אופים בחום של 200 מעלות עד שהכעכים בצבע חום בהיר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully