וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבד קצוץ מוקפץ ומתובל

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

כבד קצוץ של מסעדת סנדר. יחצנים,
כבד קצוץ של מסעדת סנדר/יחצנים

מצרכים למתכון

  • 1 קילו כבדי עוף
  • 11/2 בצל לבן
  • 100 גר' שמאלץ
  • 7 ביצים קשות

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בשומן האווז את הבצל הפרוס באיטיות. הבצל יזהיב לאיטו וישחרר את כל המתיקות האגורה בתוכו.
  • 2. מקפיצים את כבדי העוף רק להשחמה ומוסיפים לבצל.
  • 3. הכבד, הבצל והביצים הקלופות עוברים למג'מיקס, נטחנים בפולסים עדינים. מלח ופלפל שחור.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully