- 1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
-
- 2. טורפים בקערה את הביצים, מוסיפים את הסוכר והסוכר וניל ומערבבים.
-
- 3. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.
-
- 4. מקמחים את המשמשים ב2 כפות קמח, מוסיפים לתערובת ובוחשים.
-
- 5. מוסיפים את הקמח, מערבבים ויוצקים את התערובת לתבנית משומנת. (25X25 או 2 תבניות אנגליש קייק).
-
- 6. אופים כ 40 דקות,עד שהעוגה משחימה וקיסם הננעץ בה יוצא יבש.
-
- 7. מכינים את קרם השמנת: טורפים היטב את גבינת השמנת והמסקרפונה.
-
- 8. מוסיפים את תכולתו של מקל הוניל, מנפים פנימה את אבקת הסוכר וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת תערובת חלקה.
-
-
- 9. מרכיבים את המנה: חוצים את העוגה לרוחבה, כך שתתקבלנה 2 עוגות נמוכות.
-
- 10. מורחים על מחצית מהעוגה ריבת משמש (מהמתכון הקודם).
-
- 11. מורחים שכבה של קרם שמנת ומכסים בשכבה השניה של העוגה.
-
- 12. עוד שכבת ריבה ועליה עוד שכבה של קרם שמנת.
-
- 13. אפשר לפזר למעלה פיסטוקים או שקדים גרוסים, פתיתי שוקולד לבן, או פרורי עוגיות.