וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סביצ'ה

מה צריך סביצ'ה טוב? קודם כל- דג איכותי וטרי. אם היה לכם מזל בשוק ולדייג היה מזל באותו היום בים, רק צריך לאסוף כמה לימונים, פלפל חריף וקצת שמן זית, ואתם מסודרים.

מתכון מאת: ניר פלר, מערכת וואלה

סביצ'ה. ניר פלר, מערכת וואלה
סביצ'ה/ניר פלר

מצרכים למתכון

  • ל- 4 אנשים:
  • 400 גרם פילה דג בלי העור, עדיף לוקוס, חתוך לקוביות בגודל של חצי סנטימטר על חצי סנטימטר. פלמידה לבנה תהווה תחליף זול יותר ומוצלח מאוד
  • 1-2 לימונים או יוזו (פרי הדר יפני. מבושם כמו כל פירות ההדר יחד. ניתן להשיג בבקבוק קטן אצל "כל דג" ב-160 שקלים)
  • 1 פלפל קטן ירוק וחריף
  • רבע צרור כוסברה
  • 2 בצלים ירוקים
  • מלח
  • שמן זית מעולה ("ארץ גשור", "הלפרין" וקיבוץ מגל עושים שמנים מצוינים)

אופן ההכנה

  • 1. להוסיף מיץ מחצי לימון לקוביות הדג בקערת ערבוב עם מעט מלח ולערבב עם קצות האצבעות, בלי לחמם את בשר הדג עם כפות הידיים.
  • 2. להמתין דקה אחת ולהוסיף כוסברה, פלפל ובצל ירוק קצוצים דק, להוסיף כשתי כפות שמן זית ולערבב היטב שוב. אפשר להוסיף גם בזיל תאילנדי (סגול).
  • 3. להגיש ולאכול מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully