בצק פסטה קל ופשוט

מתכון מאת: רוני מולה, מערכת וואלה!
בצק פסטה

מצרכים

  • ל- 4 מנות:
  • 300 גר' קמח קשה לפסטה
  • 1 ביצה
  • 3 חלמונים
  • כף שמן זית
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • 1. עורמים גבעה של קמח על השיש ובמרכזה עושים בור גדול.
  • 2. שוברים את הביצים והחלמונים אל הבור ומוסיפים מלח.
  • 3. מתחילים לערבב את הביצים (עוד לא נוגעים בקמח) עם מזלג
  • עד שלאט הקמח מסביב קורס באיטיות אל הביצים.
  • 4. מוסיפים שמן זית וממשיכים לערבב את הבצק ביד או במיקסר עם וו לישה כ- 10 דקות.
  • 5. צרים עיגול מהבצק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
  • 6. מעבירים את הבצק דרך מכונת פסטה או מרדדים עם מערוך. פורסים את הפסטה או מעבירים במכונה לקבלת איטריות ארוכות.
  • 7. מבשלים במים רותחים עם מלח בין 30 שניות לדקה.
  • 8. מוציאים מהסיר ומזלפים מעט שמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully