- 1. עורמים גבעה של קמח על השיש ובמרכזה עושים בור גדול.
-
- 2. שוברים את הביצים והחלמונים אל הבור ומוסיפים מלח.
-
- 3. מתחילים לערבב את הביצים (עוד לא נוגעים בקמח) עם מזלג
- עד שלאט הקמח מסביב קורס באיטיות אל הביצים.
-
- 4. מוסיפים שמן זית וממשיכים לערבב את הבצק ביד או במיקסר עם וו לישה כ- 10 דקות.
-
- 5. צרים עיגול מהבצק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
-
- 6. מעבירים את הבצק דרך מכונת פסטה או מרדדים עם מערוך. פורסים את הפסטה או מעבירים במכונה לקבלת איטריות ארוכות.
-
- 7. מבשלים במים רותחים עם מלח בין 30 שניות לדקה.
-
- 8. מוציאים מהסיר ומזלפים מעט שמן זית.