- 1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות. מפזרים על גבי תבנית את המלח הגס בשכבה אחידה. מניחים את הבטטות (בקליפתן) על שכבת המלח ואופים כ40 דקות, עד שהקליפה מקבלת גוון חום ומעט נפרדת מהבטטות.
-
- 2. מסירים את הקליפה, מוסיפים מלח, טימין וגבינת עזים ומועכים למחית חלקה (לקבלת מרקם חלק מומלץ להשתמש במעבד מזון).
-
- 3. מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות.
-
- 4. מערבבים את תערובת האגוזים עם החמאה המומסת.
-
- 5. מניחים את הדגים על גבי תבנית משומנת במעט חמאה, על גבי הצד של העור. מהדקים 1-2 כפות מתערובת האגוזים על הדגים ואופים כ-10 דקות, עד שהדגים עשויים והציפוי זהוב.
-
- 6. מגישים עם קרם בטטה וסלט עלים ירוקים.
-
- 7. גיוון: אפשר להוסיף למנה פרוסות של ארטישוק ירושלמי מבושל ומוקפץ בשמן זית.