- 1. מחממים כף שמן זית בסיר ומטגנים את הפריקי עד שכל הגרגרים מצופים בשמן.
-
- 2. מוסיפים מים רותחים, כפית מלח ומעט פלפל שחור.
-
- 3. מעבירים את הסיר ללהבה הכי נמוכה, מכסים ומבשלים כרבע שעה. מכבים את האש ומשאירים סגור עוד רבע שעה.
-
- 4. בינתיים, מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל. כשהוא מתחיל להשחים, מוסיפים את המשמשים והצנוברים. ממשיכים לטגן עוד 4 דקות בערך ומוסיפים את הפריקי המבושל.
-
- 5. בוחשים את כל התערובת, מוסיפים תבלינים ומטגנים עוד דקותיים.
-
- 6. טועמים, מתקנים תיבול ומסירים מהאש.
-
- 7. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וגרעיני רימון, מערבבים ומגישים.