פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פריקי עם משמשים מיובשים, צנוברים וגרעיני רימון

      2 מדרגים / 3 כוכבים

      פריקי עם משמשים מיובשים, צנוברים וגרעיני רימון (דנה מלמד)
      פריקי עם משמשים מיובשים, צנוברים וגרעיני רימון (דנה מלמד)

      מצרכים

      • 1 כוס פריקי
      • ½ 1 כוסות מים רותחים
      • 3 כפות שמן זית
      • 1 בצל קצוץ דק
      • 100 גר' משמשים מיובשים
      • 50 גר' צנוברים
      • חופן פטרוזיליה קצוצה דק
      • חופן גרעיני רימון
      • מלח
      • פלפל שחור גרוס
      • קורט קינמון
      • קורט מוסקט טרי מגורר

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים כף שמן זית בסיר ומטגנים את הפריקי עד שכל הגרגרים מצופים בשמן.
      • 2. מוסיפים מים רותחים, כפית מלח ומעט פלפל שחור.
      • 3. מעבירים את הסיר ללהבה הכי נמוכה, מכסים ומבשלים כרבע שעה. מכבים את האש ומשאירים סגור עוד רבע שעה.
      • 4. בינתיים, מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל. כשהוא מתחיל להשחים, מוסיפים את המשמשים והצנוברים. ממשיכים לטגן עוד 4 דקות בערך ומוסיפים את הפריקי המבושל.
      • 5. בוחשים את כל התערובת, מוסיפים תבלינים ומטגנים עוד דקותיים.
      • 6. טועמים, מתקנים תיבול ומסירים מהאש.
      • 7. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וגרעיני רימון, מערבבים ומגישים.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -