צ'פאטי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות קמח כוסמין מלא
- חצי כוס מים קרים
- רבע כוס שמן זית
- כפית שטוחה מלח
- כפית וחצי סוכר
- תוספות- שתי כפות זעתר טחון או אניס, או קצח, או בצל מטוגן יבש, או חוואיג'...
אופן ההכנה
- 1. לשים את כל החומרים והתוספות לבצק אחיד.
- 2. יוצרים כדורים בגודל ביצה ומניחים על השיש למשך רבע שעה.
- 3. בעזרת מערוך יוצרים מכל כדור עיגול בצק.
- 4. מניחים על הגז במחבת חמה ללא שמן! אופים את כל הצ'יפאטים משני הצדדים כ-חצי דקה מכל צד.