- 1.שוברים את הביצים ומכניסים לקערה. מערבבים את הביצים בעזרת מזלג.
-
- 2. מוסיפים לקערה את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עד שאין גושים.במידה ויש גושים, אוחזים את הקערה ביד אחת וביד השנייה מועכים את הגושים על דפנות הקערה.
-
- 3. פותחים את קופסת התירס ומסננים מהנוזלים. מוסיפים את התירס לקערה.
-
- 4. מוסיפים קורט מלח ופלפל ומערבבים היטב.
-
- 5. מחממים את השמן במחבת בינונית.
-
- 6. ממלאים כף בבלילה ומכניסים לשמן. חוזרים על התהליך עד אשר יש במחבת 4 לביבות.
-
- 7. כאשר הלביבות מזהיבות, הופכים ומטגנים את הצד השני.
-
- 8. מסדרים על צלחת נייר סופג, מוציאים את הלביבות ומניחים אותן על הנייר הסופג בצלחת. מספיגים את השמן ומגישים חם.