- 1. מכיוון שהמנה מיועדת ל2 סועדים, אני מתכוון להכין מעטפה גדולה כדי לבשל בתוכה הכול. משתמשים בנייר אלומיניום רחב, ויוצרים את המעטפה על ידי הנחת שתי חתיכות זו על זו (באורך כ2 קופסאות נעליים), מקפלים פנימה 3 קצוות ומותירים אחד פתוח.
-
- 2. מחממים את התנור מראש ל220 מעלות/ דרגה 7 בתנור גז. שמים את הכרשות בסיר וחולטים אותן במים רותחים כ2 דקות, רק כדי שיתרככו. מסננים ומערבבים בקערה עם כל שאר המרכיבים, כולל העוף, ומועכים חופן שעועית בידיים עד שמתקבלת עיסה. מתבלים היטב ומניחים במעטפה עם כל הרוטב השמנתי, ומוודאים שלא מנקבים את נייר האלומיניום. מהדקים את הקצה האחרון, מוודאים שהמעטפה סגורה הרמטית, מהדקים בכל הקצוות, ומחליקים בעדינות על תבנית צלייה. מניחים את התבנית על להבת כיריים גדולה למשך דקה כדי לגרום לחום להתפשט, ואז אופים במרכז התנור החם במשך 25 דקות.
-
- 3. מוציאים מהתנור, מניחים את המעטפה על צלחת גדולה, מניחים אותה על השולחן ופותחים את המעטפה. תרגישו חופשיים לגוון את המתכון חומרים כמו תפוחי אדמה חדשים מבושלים, 1 כף חרדל גרגרים או שני חופנים של תרד טרי כולם טובים.