פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חזה עוף עם קינואה ותרד

      מתכון באדיבות השף אורן רביד, רשת קפה קפה

      4 מדרגים / 1.67 כוכבים

      אסקלופ חזה עוף על לביבות בטטה וגרגרי רימון (יח
      אסקלופ חזה עוף על לביבות בטטה וגרגרי רימון (יח"צ)

      מצרכים

      • כ-250 גר' חזה עוף
      • 200 גר' קינואה מבושלת במים
      • 100 גר' תרד טרי שטוף
      • 1/4 בצל
      • 80 גר' עגבניות שרי
      • חופן עשבי תיבול
      • 1/2 כפית שום כתוש
      • 4 כפות שמן זית
      • מלח, פלפל, צ'ילי

      אופן ההכנה

      • 1. את חזה העוף נחתוך לרצועות, נתבל במלח, פלפל, ומעט צ'ילי.
      • 2. נקפיץ במעט שמן זית במחבת שחוממה מראש, לאחר שהעוף עשוי במידה הרצויה – נוציא אותו מהמחבת לקערה. כעת נקפיץ בשמן זית את הבצל, ועגבניות השרי – עד להזהבה.
      • 3. נוסיף את השום והתרד.
      • 4. כאשר התרד מתרכך מעט, מוסיפים את הקינואה ואת עשבי התיבול.
      • 5. מוסיפים את רצועות העוף. מתקנים טעמים ומגישים.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -