וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חזה עוף עם קינואה ותרד

מתכון באדיבות השף אורן רביד, רשת קפה קפה

מתכון מאת: מערכת וואלה

אסקלופ חזה עוף על לביבות בטטה וגרגרי רימון.
אסקלופ חזה עוף על לביבות בטטה וגרגרי רימון

מצרכים למתכון

  • כ-250 גר' חזה עוף
  • 200 גר' קינואה מבושלת במים
  • 100 גר' תרד טרי שטוף
  • 1/4 בצל
  • 80 גר' עגבניות שרי
  • חופן עשבי תיבול
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל, צ'ילי

אופן ההכנה

  • 1. את חזה העוף נחתוך לרצועות, נתבל במלח, פלפל, ומעט צ'ילי.
  • 2. נקפיץ במעט שמן זית במחבת שחוממה מראש, לאחר שהעוף עשוי במידה הרצויה – נוציא אותו מהמחבת לקערה. כעת נקפיץ בשמן זית את הבצל, ועגבניות השרי – עד להזהבה.
  • 3. נוסיף את השום והתרד.
  • 4. כאשר התרד מתרכך מעט, מוסיפים את הקינואה ואת עשבי התיבול.
  • 5. מוסיפים את רצועות העוף. מתקנים טעמים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully