נושאים חמים

חזה עוף עם קינואה ותרד

מתכון באדיבות השף אורן רביד, רשת קפה קפה

אסקלופ חזה עוף על לביבות בטטה וגרגרי רימון (יח
אסקלופ חזה עוף על לביבות בטטה וגרגרי רימון (יח"צ)

מצרכים

  • כ-250 גר' חזה עוף
  • 200 גר' קינואה מבושלת במים
  • 100 גר' תרד טרי שטוף
  • 1/4 בצל
  • 80 גר' עגבניות שרי
  • חופן עשבי תיבול
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל, צ'ילי

אופן ההכנה

  • 1. את חזה העוף נחתוך לרצועות, נתבל במלח, פלפל, ומעט צ'ילי.
  • 2. נקפיץ במעט שמן זית במחבת שחוממה מראש, לאחר שהעוף עשוי במידה הרצויה – נוציא אותו מהמחבת לקערה. כעת נקפיץ בשמן זית את הבצל, ועגבניות השרי – עד להזהבה.
  • 3. נוסיף את השום והתרד.
  • 4. כאשר התרד מתרכך מעט, מוסיפים את הקינואה ואת עשבי התיבול.
  • 5. מוסיפים את רצועות העוף. מתקנים טעמים ומגישים.

מתכונים נוספים

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות