חזה עוף עם קינואה ותרד
מתכון באדיבות השף אורן רביד, רשת קפה קפה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כ-250 גר' חזה עוף
- 200 גר' קינואה מבושלת במים
- 100 גר' תרד טרי שטוף
- 1/4 בצל
- 80 גר' עגבניות שרי
- חופן עשבי תיבול
- 1/2 כפית שום כתוש
- 4 כפות שמן זית
- מלח, פלפל, צ'ילי
אופן ההכנה
- 1. את חזה העוף נחתוך לרצועות, נתבל במלח, פלפל, ומעט צ'ילי.
- 2. נקפיץ במעט שמן זית במחבת שחוממה מראש, לאחר שהעוף עשוי במידה הרצויה נוציא אותו מהמחבת לקערה. כעת נקפיץ בשמן זית את הבצל, ועגבניות השרי עד להזהבה.
- 3. נוסיף את השום והתרד.
- 4. כאשר התרד מתרכך מעט, מוסיפים את הקינואה ואת עשבי התיבול.
- 5. מוסיפים את רצועות העוף. מתקנים טעמים ומגישים.