מתכונים חמים

ברווז מזוגג בצ'אטני תפוחים

קצביית 'כצל'ה' האיכותית נותנת טוויסט מרענן לחזה הברווז הסטנדרטי עם נגיעות בלתי נשכחות של צ'אטני תפוחים ובלסמי מצומצם

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

חזה ברווז בצ'אטני (צילום: יח"צ)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 חזות ברווז
  • 2 תפוחים גרנד-סמיט מקולפים וחתוכים לקוביות
  • חצי כפית צ'ילי חריף פרוס- כמות על פי הטעם
  • 3-4 שיני שום פרוסות
  • 2 כפות גולדן סירופ
  • כף חומץ בלסמי
  • פלפל שחור גרוס, מלח ים, שמן זית
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את חזה הברווז מעודפי השומן וחורצים ריבועים על השומן.
  • 2. דואגים לחמם תנור מראש ל-180 מעלות.
  • 3. מחממים מחבת, מתבלים את חזה הברווז במלח ים ופלפל שחור גרוס, מניחים את חזה האווז על צד השומן במחבת למשך 3-4 דקות ומעבירים לתנור עם השומן למעלה לעוד 8-10 דקות.
  • 4. בינתיים מכינים באותה המחבת את הצ'אטני: מקפיצים את השום וכמות צ'ילי חריף לפי הטעם, מוסיפים את התפוחים ומקפיצים יחד כשתי דקות. מוסיפים מלח, פלפל , גולדן סירופ וחומץ בלסמי.
  • 5. מוציאים את חזה הברווז מהתנור, פורסים ומוזגים את הרוטב .
  • 6. מומלץ להגיש עם פירה או אורז לבן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully