- 1. מנקים את חזה הברווז מעודפי השומן וחורצים ריבועים על השומן.
-
- 2. דואגים לחמם תנור מראש ל-180 מעלות.
-
- 3. מחממים מחבת, מתבלים את חזה הברווז במלח ים ופלפל שחור גרוס, מניחים את חזה האווז על צד השומן במחבת למשך 3-4 דקות ומעבירים לתנור עם השומן למעלה לעוד 8-10 דקות.
-
- 4. בינתיים מכינים באותה המחבת את הצ'אטני: מקפיצים את השום וכמות צ'ילי חריף לפי הטעם, מוסיפים את התפוחים ומקפיצים יחד כשתי דקות. מוסיפים מלח, פלפל , גולדן סירופ וחומץ בלסמי.
-
- 5. מוציאים את חזה הברווז מהתנור, פורסים ומוזגים את הרוטב .
-
- 6. מומלץ להגיש עם פירה או אורז לבן.