- 1. חורצים עם סכין את שומן הברווז ומניחים על מחבת כשהצד של השומן כלפי מטה.
-
- 2. מטגנים 10 דקות על אש נמוכה בצד של העור ו- 3 דקות נוספות בצד השני.
-
- 3. קוצצים דק ומניחים בצד.
-
- 4. מכינים את הרוטב : מטגנים את בצלי השאלוט עם חצי מכמות החמאה/המרגרינה ואת הפירות היבשים כ - 5 דקות. מוסיפים שום, צנוברים וממשיכים לטגן.
-
- 5. מוסיפים את הדבש והיין האדום ומבשלים 5 דקות על אש גבוהה.
-
- 6. מוסיפים ציר בקר (או כוס מים) ומצמצמים את הרוטב עד אשר יסמיך. מתבלים במלח ופלפל.
-
- 7. במקביל להכנת הרוטב מבשלים את הספגטי במים רותחים עם מעט מלח.
-
- 8. כשהרוטב מגיע לסמיכות הרצויה מכבים את האש, מוסיפים את רצועות הברווז והספגטי, מוסיפים את שארית החמאה ומערבבים היטב.
-
- 9. מקשטים בעירית קצוצה ופרמז'ן.