פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ספגטי ראגו ברווז ופירות יבשים

      באדיבות השף אליאב גולדנברג, רשת מסעדות 'ספגטים'

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ספגטי ראגו ברווז ופירות יבשים (יח
      ספגטי ראגו ברווז ופירות יבשים (יח"צ , אבי ולדמן)

      מצרכים

      • 1 יח' חזה ברווז (100-150 גר')
      • 3 כפות משמש יבש קצוץ דק
      • 3 כפות שזיף יבש קצוץ דק
      • 2 כפות קוקוס יבש קצוץ דק
      • 2 כפות צנוברים
      • 2 כפות חמאה / מרגרינה
      • 2 כוסות יין אדום - יבש
      • 1/2 כפית שום כתוש
      • 1 כף עירית קצוצה
      • 1 כוס ציר בקר או 1 כוס מים
      • 3 כפות בצלצלי שאלוט קצוצים דק
      • 1 כף דבש
      • 1 כף גבינת פרמז'ן
      • 1/4 חבילת ספגטי
      • מלח
      • פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. חורצים עם סכין את שומן הברווז ומניחים על מחבת כשהצד של השומן כלפי מטה.
      • 2. מטגנים 10 דקות על אש נמוכה בצד של העור ו- 3 דקות נוספות בצד השני.
      • 3. קוצצים דק ומניחים בצד.
      • 4. מכינים את הרוטב : מטגנים את בצלי השאלוט עם חצי מכמות החמאה/המרגרינה ואת הפירות היבשים כ - 5 דקות. מוסיפים שום, צנוברים וממשיכים לטגן.
      • 5. מוסיפים את הדבש והיין האדום ומבשלים 5 דקות על אש גבוהה.
      • 6. מוסיפים ציר בקר (או כוס מים) ומצמצמים את הרוטב עד אשר יסמיך. מתבלים במלח ופלפל.
      • 7. במקביל להכנת הרוטב מבשלים את הספגטי במים רותחים עם מעט מלח.
      • 8. כשהרוטב מגיע לסמיכות הרצויה מכבים את האש, מוסיפים את רצועות הברווז והספגטי, מוסיפים את שארית החמאה ומערבבים היטב.
      • 9. מקשטים בעירית קצוצה ופרמז'ן.

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -