וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספגטי ראגו ברווז ופירות יבשים

באדיבות השף אליאב גולדנברג, רשת מסעדות 'ספגטים'

מתכון מאת: מערכת וואלה

ספגטי ראגו ברווז ופירות יבשים. אבי ולדמן,
ספגטי ראגו ברווז ופירות יבשים/אבי ולדמן

מצרכים למתכון

  • 1 יח' חזה ברווז (100-150 גר')
  • 3 כפות משמש יבש קצוץ דק
  • 3 כפות שזיף יבש קצוץ דק
  • 2 כפות קוקוס יבש קצוץ דק
  • 2 כפות צנוברים
  • 2 כפות חמאה / מרגרינה
  • 2 כוסות יין אדום - יבש
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • 1 כף עירית קצוצה
  • 1 כוס ציר בקר או 1 כוס מים
  • 3 כפות בצלצלי שאלוט קצוצים דק
  • 1 כף דבש
  • 1 כף גבינת פרמז'ן
  • 1/4 חבילת ספגטי
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. חורצים עם סכין את שומן הברווז ומניחים על מחבת כשהצד של השומן כלפי מטה.
  • 2. מטגנים 10 דקות על אש נמוכה בצד של העור ו- 3 דקות נוספות בצד השני.
  • 3. קוצצים דק ומניחים בצד.
  • 4. מכינים את הרוטב : מטגנים את בצלי השאלוט עם חצי מכמות החמאה/המרגרינה ואת הפירות היבשים כ - 5 דקות. מוסיפים שום, צנוברים וממשיכים לטגן.
  • 5. מוסיפים את הדבש והיין האדום ומבשלים 5 דקות על אש גבוהה.
  • 6. מוסיפים ציר בקר (או כוס מים) ומצמצמים את הרוטב עד אשר יסמיך. מתבלים במלח ופלפל.
  • 7. במקביל להכנת הרוטב מבשלים את הספגטי במים רותחים עם מעט מלח.
  • 8. כשהרוטב מגיע לסמיכות הרצויה מכבים את האש, מוסיפים את רצועות הברווז והספגטי, מוסיפים את שארית החמאה ומערבבים היטב.
  • 9. מקשטים בעירית קצוצה ופרמז'ן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully