- 1. בקערת ערבוב גדולה בוחשים מעט את המסקרפונה בתוספת כף סוכר.
-
- 2. מקציפים את חלמוני הביצים בתוספת כף סוכר ומוסיפים לקערה עם המסקרפונה בתנועות קיפול.
-
- 3. מקציפים את השמנת בתוספת 2 כפות סוכר ומקפלים לתערובת.
-
- 4. מקציפים את חלבון הביצה בתוספת כף סוכר לקצף יציב ומקפלים גם כן לתערובת.
-
- 5.מכינים בכלי נוסף את הקפה בתוספת 2 כפות סוכר וברנדי ומערבבים עד שכל הסוכר נמס טובלים את הבישקוטים בנוזל טבילה קצרה ביותר ומסדרים את הבישקוטים הרטובים על תחתית תבנית הפיירקס. יוצקים מעל את הקרם שיצרנו ומכסים בניילון נצמד ומקררים כ- 5 שעות לפחות לפני ההגשה.
-
- 6.להגשה מפזרים קקאו כהה מעל, מגישים בצלחת אישית. ניתן לקשט בפולי קפה.