טירמיסו מסקרפונה

מתכון מאת: .
טירמיסו מסקרפונה.
טירמיסו מסקרפונה

מצרכים

  • 500 גר' מסקרפונה (2 אריזות)
  • 3 ביצים מופרדות
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 חבילת בישקוטים
  • 3 כוסות אספרסו כפול או כוס קפה נמס חזק
  • 1/4 כוס ברנדי או יין מרסלה
  • 2 כפות קקאו הולנדי כהה
  • 7 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. בקערת ערבוב גדולה בוחשים מעט את המסקרפונה בתוספת כף סוכר.
  • 2. מקציפים את חלמוני הביצים בתוספת כף סוכר ומוסיפים לקערה עם המסקרפונה בתנועות קיפול.
  • 3. מקציפים את השמנת בתוספת 2 כפות סוכר ומקפלים לתערובת.
  • 4. מקציפים את חלבון הביצה בתוספת כף סוכר לקצף יציב ומקפלים גם כן לתערובת.
  • 5.מכינים בכלי נוסף את הקפה בתוספת 2 כפות סוכר וברנדי ומערבבים עד שכל הסוכר נמס טובלים את הבישקוטים בנוזל טבילה קצרה ביותר ומסדרים את הבישקוטים הרטובים על תחתית תבנית הפיירקס. יוצקים מעל את הקרם שיצרנו ומכסים בניילון נצמד ומקררים כ- 5 שעות לפחות לפני ההגשה.
  • 6.להגשה מפזרים קקאו כהה מעל, מגישים בצלחת אישית. ניתן לקשט בפולי קפה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully