- 1. פורסים את החצילים לאורכם פרוסות בעובי 7-8- מ"מ וממליחים למשך 30 דקות. לאחר מכן מיבשים בעזרת מגבת או נייר סופג. מברישים את הפרוסות בשמן זית ואופים בתנור על גבי רשת בחום גבוה למשך 15 דקות.
-
- 2. למילוי מערבבים את הגבינות, מוסיפים מעט שום ופלפל שחור, וטימין קצוץ.
-
- 3. להכנת המשרה מערבבים 1/3 כוס חומץ, 1/3 כוס שמן זית ומוסיפים מלח, פלפל שחור גרוס, פלפל אדום או צהוב קצוץ קטן, שום וטימין.
-
- 4. לאחר שהתקררו מעט מסדרים את החצילים על משטח עבודה בעזרת כפית. מחלקים את מילוי הגבינה במרכז כל פרוסה ומגלגלים. מסדרים בכלי עמוק ויוצקים מעל את המשרה.