מעדן ריקוטה פירות וסילאן
מצרכים למתכון
- ל- 5 מנות
- 250 ג' ריקוטה גד
- 400 גר' סלט פירות טריים (תות שדה, בננה, תפוחי עץ, ענבים)
- 100 גר' סילאן
- 30 גר' צנובר
- 1 כף סוכר
- 2 כפות מיץ לימון
- כוסות מרטיני להגשה
- עלי נענע טריים לקישוט
אופן ההכנה
- 1. חותכים את סלט הפירות לקוביות ומתבלים במעט סוכר ומיץ לימון.
- 2. מסדרים בכוסות מרטיני להגשה.
- 3. מוסיפים כף ריקוטה על כל מנה.
- 4. מקשטים בכף סילאן ומפזרים מעל צנובר קלוי ועלי נענע לקישוט.