וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סיגר פיצוחים ותבלינים ארומאטיים על רוטב סילאן

מתכון מאת: גיא פרץ, מערכת וואלה

סיגר פיצוחים של השף גיא פרץ.
סיגר פיצוחים של השף גיא פרץ

מצרכים למתכון

  • ל-4 סיגרים:
  • 4 יחידות עלי סיגר (אגרול )
  • 50 גר קשיו קלוי
  • 50 גר פיסטוק קלוף וקלוי
  • 50 גר צימוקים
  • 50 גר אגוזי מלך קלויים
  • 50 גר אגוזי לוז קלויים וקלופים
  • 50 גר שקדים לבנים קלויים
  • 5 כפות סוכר
  • קורט קינמון
  • קורט גינגר
  • קורט מוסקט
  • מעט ציפורן
  • 2 כפות דבש
  • 3 כפות יין מתוק
  • 1 כף אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את הסוכר במחבת יבשה ונקייה ,עד להיווצרות קרמל, מוסיפים את הגינגר ,הדבש, והפיצוחים ,מתבלים ומוסיפים את היין המתוק.
  • 2. ממלאים בכל עלה סיגר כ 100 גר מהמלית ומגלגלים לסיגר ארוך (כמו אגרול, מדביקים את הקצוות בבלילת קמח ומים).
  • 3. מטגנים בשמן עמוק וחם, מגישים חצוי ל-2, מטפטפים מעל סילאן ובוזקים אבקת סוכר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully