וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גזרים טריים מזוגגים בחמאה ותימין

מתכון מאת: מיכל אנסקי ושיר הלפרן, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • צרור גזר טרי
  • 3 כפות חמאה
  • מלח גס, פלפל שחור טרי גרוס
  • 4 ענפי תימין

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את עלי הגזר הירוקים מבלי לפגוע בצורתם (משאירים צ'ופצ'יק ירוק). קולפים.
  • 2. שמים במחבת עם שוליים גבוהים יחסים וממלאים מים רותחים עד לחצי מגובה הגזרים - לא יותר.
  • 3. מפזרים חמאה, מלח גס ופלפל גרוס טרי ואת ענפי התימין
  • 4. מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה על חום נמוך תוך בעבוע עדין כ-25 דקות, עד שהמים מתאדים, הגזרים רכים (אפשר להכניס סכין חדה כדי לבדוק) ומקבלים זיגוג מבריק. אם במהלך הבישול המים מתאדים מוסיפים עוד קצת כדי למנוע חריכה.
  • זה עולם של גזרים

  • פתיתים עם גזר, בטטה ונקניקיות

  • מוקפץ שילדים אוהבים

  • לביבות ירק

  • סלט קוסקוס, עשבי תיבול ופיסטוקים

  • קציצות כרישה ומוסר ים

  • עוף ותפוחי אדמה בשקית קוקי

  • קציצות תרד וכוסמת ירוקה

  • פולנטה פריכה עם קרם קשיו

  • ממולאים של אבי לוי, ושל אמא מרים

  • קציצות דג עם טחינה ירוקה

  • אסאדו טלה עם ירקות צלויים

  • חציל בתנור בעגבניות ויוגורט

  • לביבות בטטה טבעוניות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully