מתכונים חמים

ש'ארכאן

כמה קל להכין ש'ארכאן? כל כך קל שפשוט לא תאמינו. פשוט מערבבים את כל החומרים יחדיו, תולים מעל הכיור למשך הלילה, ומקבלים בבוקר מעדן אמיתי.

מתכון מאת: אורלי,ORLI0211@WALLA.COM
  • דרגת קושי בינונית

אילוסטרציה

מחשבון המרות

מצרכים

  • גבינה לבנה 9% של 500 גרם
  • 4 שמנת
  • 2 אשל
  • פיסטוקים קצוצים חצי כוס
  • כפית הל טחון
  • 2 חתיכות קטנות של קשר (ניתן להשיג בחניות הודים)
  • 1.5 כוסות סוכר
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל הגבינות ושמים בבד נקי קשור לברז למשך לילה שלם בכדי שכל הנוזלים ירדו.
  • 2. למחרת לוקחים את הגבינה שבתוך הבד מוסיפים לזה את כל שאר החומרים ומערבבים היטב.
  • 4. ניתן לאכול מיד או להשאיר במקרר או להקפיא לגלידה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully