וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ש'ארכאן

כמה קל להכין ש'ארכאן? כל כך קל שפשוט לא תאמינו. פשוט מערבבים את כל החומרים יחדיו, תולים מעל הכיור למשך הלילה, ומקבלים בבוקר מעדן אמיתי.

מתכון מאת: אורלי,ORLI0211@WALLA.COM

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • גבינה לבנה 9% של 500 גרם
  • 4 שמנת
  • 2 אשל
  • פיסטוקים קצוצים חצי כוס
  • כפית הל טחון
  • 2 חתיכות קטנות של קשר (ניתן להשיג בחניות הודים)
  • 1.5 כוסות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל הגבינות ושמים בבד נקי קשור לברז למשך לילה שלם בכדי שכל הנוזלים ירדו.
  • 2. למחרת לוקחים את הגבינה שבתוך הבד מוסיפים לזה את כל שאר החומרים ומערבבים היטב.
  • 4. ניתן לאכול מיד או להשאיר במקרר או להקפיא לגלידה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully