ש'ארכאן
כמה קל להכין ש'ארכאן? כל כך קל שפשוט לא תאמינו. פשוט מערבבים את כל החומרים יחדיו, תולים מעל הכיור למשך הלילה, ומקבלים בבוקר מעדן אמיתי.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- גבינה לבנה 9% של 500 גרם
- 4 שמנת
- 2 אשל
- פיסטוקים קצוצים חצי כוס
- כפית הל טחון
- 2 חתיכות קטנות של קשר (ניתן להשיג בחניות הודים)
- 1.5 כוסות סוכר
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל הגבינות ושמים בבד נקי קשור לברז למשך לילה שלם בכדי שכל הנוזלים ירדו.
- 2. למחרת לוקחים את הגבינה שבתוך הבד מוסיפים לזה את כל שאר החומרים ומערבבים היטב.
- 4. ניתן לאכול מיד או להשאיר במקרר או להקפיא לגלידה.