- הכנת המילוי:
- 1. מאדים את הבצל במחבת עם שמן זית עד שהוא מזהיב. מוסיפים את התרד למחבת וממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב בכף עץ. מוסיפים חמאה, מלח וקורט מוסקט.
-
- 2. מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים לבשל כ3 דקות.
-
- 3. מעבירים את המסה למעבד מזון, מוסיפים את גבינת העזים וטוחנים עד קבלת קרם חלק.
-
- 4. טועמים ומתקנים תיבול.
-
- 5. מעבירים את הקרם לשקית זילוף וקושרים אותה.
-
- הכנת הטורטליני:
- 1. מניחים דף פסטה על משטח מקומח בדורום.
-
- 2. מברישים את דף הפסטה בביצה טרופה.
-
- 3. בעזרת פורמה, קורצים עיגולים.
-
- 4. ממלאים כל עיגול בצק במעט מילוי, בדיוק במרכז.
-
- 5. מקפלים לחצי ומהדקים בקצוות.
-
- 6. מקפלים כל "כיסון" במרכזו, כמו עוגיית מזל. מהדקים את הקצבות לצורת טבעת.
-
-
- השלב הסופי:
- 1. מבשלים את הטורטליני במים רותחים שהומלחו כ 5 דקות.
-
- 2. בינתיים, מחממים במחבת שמן זית וחמאה ומקפיצים את בצלצלי השאלוט.
-
- 3. כשהם זהובים מוסיפים את העגבניות וצורבים אותן קלות.
-
- 4. מוסיפים למחבת את הטורטליני ומערבבים בעדינות.
-
- 5. מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, טימין טרי.
-
- 6. להגשה, מניחים מעל המנה חופן נדיב של פרמז'ן.