רביולי כמהין
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לבצק:
- 250 גרם קמח לבן
- 250 גרם קמח דורום
- 8 חלמונים
- 4 ביצים
- 1/4 כפית מלח
- למילוי:
- 200 גרם גבינת פרומעז
- 2 כפות שמן כמהין
- 20 גרם גרידת כמהין
- לרוטב:
- 2 שיני שום פרוסות
- 60 גרם פיטריות שמפיניון
- כף שמן כמהין
- כף מיץ לימון
- כף זיתי טאסוס
- 80 גרם חמאה
- מלח
אופן ההכנה
- 1. מכינים את בצק הפסטה: מערבבים את כל החומרים ביחד. לשים בקירור לחצי שעה.
- 2. מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים.
- 3. מרדדים את הבצק במכונת פסטה וקורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ.
- 4. ממלאים את העיגולים, מרטיבים המעט מים בקצוות וסוגרים את הרביולי.
- 5. מכינים את הרוטב: מטגנים את שיני השום. מוסיפים את הפיטריות, שמן כמהין, מיץ לימון והזיתים.
- 6. מוסיפים את החמאה ומורידים את האש.
- 7. מבשלים את הרביולי כשתי דקות.
- 8. מוזגים את הרוטב ומגישים.