וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רביולי כמהין

מתכון מאת: אביב משה, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 250 גרם קמח לבן
  • 250 גרם קמח דורום
  • 8 חלמונים
  • 4 ביצים
  • 1/4 כפית מלח
  • למילוי:
  • 200 גרם גבינת פרומעז
  • 2 כפות שמן כמהין
  • 20 גרם גרידת כמהין
  • לרוטב:
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 60 גרם פיטריות שמפיניון
  • כף שמן כמהין
  • כף מיץ לימון
  • כף זיתי טאסוס
  • 80 גרם חמאה
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את בצק הפסטה: מערבבים את כל החומרים ביחד. לשים בקירור לחצי שעה.
  • 2. מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים.
  • 3. מרדדים את הבצק במכונת פסטה וקורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ.
  • 4. ממלאים את העיגולים, מרטיבים המעט מים בקצוות וסוגרים את הרביולי.
  • 5. מכינים את הרוטב: מטגנים את שיני השום. מוסיפים את הפיטריות, שמן כמהין, מיץ לימון והזיתים.
  • 6. מוסיפים את החמאה ומורידים את האש.
  • 7. מבשלים את הרביולי כשתי דקות.
  • 8. מוזגים את הרוטב ומגישים.
  • מנה מהמחלקה הראשונה

  • סלט פלמידה ושורשים

  • פילה דניס על פירה כמהין

  • מעדן כמהין קטן

  • לזניה כרובית וגבינות מטורפת

  • ספגטי עגבניות בסיר אחד

  • לזניה חצילים

  • פסטה ברוטב עגבניות ושעועית

  • פסטה פיצ'י בראגו פטריות

  • פסטה בקרם בטטה

  • מק אנד צ'יז כרובית של ג'יימי אוליבר

  • מרק עלי לזניה

  • פתיתים א לה פוטנסקה

  • פסטה פומודורו

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully