וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרגיות ברוטב מנגו חריף

מתכון מאת: ערן ירוחם, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 9-10 יחידות "פרגיות" (ירך עוף נקיה מעור ועצמות )
  • 4 שיני שום מעוכות
  • 1 סמ' ג'ינג'ר קצוץ
  • 2 כפות שמן
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • לתבלינים:
  • זרעי כוסברה
  • כורכום
  • כמון
  • אבקת ג'ינג'ר
  • מעט קינמון
  • 300 מ"ל חלב קוקוס או שמנת מתוקה
  • מיץ סחוט משני לימונים
  • חצי כוס מחית מנגו
  • מלח, פלפל, צ'ילי גרוס

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הפרגית לקוביות.
  • 2. מערבבים את חומרי המרינדה ומניחים את הבשר במרינדה למשך 3-4 שעות.
  • 3. מטגנים את הבצלים בשמן.
  • 4. כותשים יחד את כל התבלינים לקבלת מסאלה.
  • 5. מוסיפים את התבלינים לבצל ומערבבים. מוסיפים חלב קוקוס ונותנים לו לרתוח.
  • 6. מוסיפים מיץ לימון ואת מחית המנגו. מבשלים כעשר דקות. ממליחים ומפלפלים.
  • 7. מחממים מעט שמן קנולה על מחבת כבדה. מוסיפים את פרגיות העוף וצולים עד 90%.
  • 8. מוסיפים את הרוטב ומבשלים עוד כעשר דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully