פסטה עם פרגיות
מי אמר שצריך להתאמץ שעות בשביל ארוחת צהריים מפנקת? פרגיות, בצל ויין אדום נכנסים למחבת, וכשהם יוצאים ממנה מקבלים חוויה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- 300 גר' פרגיות חתוכות לקוביות
- 1 חב' טורטליני מס' 83 (מומלץ טורטליני של ברילה)
- 1 יחידה בצל
- 2 שיני שום כתוש
- 4 כפות שמן זית
- ½ כוס יין אדום
- 1 כף פטרוזיליה קצוצה
- 1 כפית טימין
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
- 2. מטגנים בצל עד שמזהיב. מוסיפים את הפרגיות וממשיכים לטגן עד לשינוי הצבע.
- 3. מוסיפים את הפסטה וממשיכים לטגן עם שיני השום.
- 4. מוסיפים את היין ומרכזים.
- 5. מוסיפים את הפסטה ועשבי התיבול ומגישים.