פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פסטה עם פרגיות

      מי אמר שצריך להתאמץ שעות בשביל ארוחת צהריים מפנקת? פרגיות, בצל ויין אדום נכנסים למחבת, וכשהם יוצאים ממנה מקבלים חוויה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פסטה (Artoday)
      פסטה (Artoday)

      מצרכים

      • חומרים ל-4 מנות:
      • 300 גר' פרגיות חתוכות לקוביות
      • 1 חב' טורטליני מס' 83 (מומלץ טורטליני של ברילה)
      • 1 יחידה בצל
      • 2 שיני שום כתוש
      • 4 כפות שמן זית
      • ½ כוס יין אדום
      • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
      • 1 כפית טימין
      • מלח
      • פלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
      • 2. מטגנים בצל עד שמזהיב. מוסיפים את הפרגיות וממשיכים לטגן עד לשינוי הצבע.
      • 3. מוסיפים את הפסטה וממשיכים לטגן עם שיני השום.
      • 4. מוסיפים את היין ומרכזים.
      • 5. מוסיפים את הפסטה ועשבי התיבול ומגישים.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -