ספגטי בראגו של עוף, לימונים ושום
עוד מתכון לפסטה עם סלרי, עוף ויין
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילת ספגטי (מומלץ ספגטי מס' 7 של ברילה)
- 500 גר' חזה עוף
- 2 בצלים
- 1 ראש סלרי
- 1 ראש שום
- 1 כף קמח
- 1 כוס יין לבן
- 1 כפית טימין קצוץ
- קליפה מלימון אחד
- ¼ כוס שמן זית
- מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן.
- 2. מטגנים את חזה העוף ומוציאים מהמחבת.
- 3. מטגנים את הבצלים ואת ראש הסלרי, מוסיפים את שיני השום הקלופות בשלמותן, הקמח והיין (אם יש צורך אפשר להוסיף מעט מים).
- 4. מבשלים עד ריכוך והסמכת הרוטב.
- 5. מתבלים ומוסיפים את קליפת לימון. אם יש צורך אפש רלהוסיף גם מיץ לימון.
- 6. מערבבים את הפסטה, העוף והרוטב ומגישים.