וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספגטי בראגו של עוף, לימונים ושום

עוד מתכון לפסטה עם סלרי, עוף ויין

מתכון מאת: מערכת וואלה

פסטה מגוגלגלת על מזלג. Artoday
פסטה מגוגלגלת על מזלג

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת ספגטי (מומלץ ספגטי מס' 7 של ברילה)
  • 500 גר' חזה עוף
  • 2 בצלים
  • 1 ראש סלרי
  • 1 ראש שום
  • 1 כף קמח
  • 1 כוס יין לבן
  • 1 כפית טימין קצוץ
  • קליפה מלימון אחד
  • ¼ כוס שמן זית
  • מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן.
  • 2. מטגנים את חזה העוף ומוציאים מהמחבת.
  • 3. מטגנים את הבצלים ואת ראש הסלרי, מוסיפים את שיני השום הקלופות בשלמותן, הקמח והיין (אם יש צורך אפשר להוסיף מעט מים).
  • 4. מבשלים עד ריכוך והסמכת הרוטב.
  • 5. מתבלים ומוסיפים את קליפת לימון. אם יש צורך אפש רלהוסיף גם מיץ לימון.
  • 6. מערבבים את הפסטה, העוף והרוטב ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully