- 1. מערבבים את החומרים היבשים (קמח, תבלינים ותוספות) לתערובת הומוגנית.
-
- 2. מוסיפים את החמאה (רכה לעבודה בידיים, קשה יותר לעבודה במיקסר), ומערבבים לקבלת פירורי בצק. מוסיפים ביצה ומי קרח, ומאחדים לבצק. עוטפים בניילון ניצמד, ומעבירים למקרר למינימום 40 דקות.
-
- 3. מרדדים לעלה בעובי ½ סמ' ומסדרים בתבנית בקוטר 24-26.
-
- 4. מעבירים להקפאה עד למילוי ולאפיה.
-
- 5. פורסים את החצילים לפרוסות של סנטימטר, ואותן לרבעי עיגולים. מטגנים בשמן עמוק וחם, עד הזהבה יפה, אך לא יותר מזה, וסופגים היטב את השמן העודף בסיום הטיגון.
-
- 6. מכינים את הרויאל: טורפים במיקסר את הביצים יחד עם התבלינים. מצרפים את השמנת המתוקה, וטורפים דקה נוספת לקבלת מסה הומוגנית.
-
- 7. בתחתית התבנית מניחים את החצילים, עליהם מפוררים את גבינת הפטה, את הצנוברים ומעליה את הרויאל.
-
- 8. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שמזהיב.