- 1. להכנת הבצק: שמים במעבד מזון את 2 הקמחים והמלח. מערבבים. מוסיפים את החלמונים והפלפלים ומעבדים עד קבלת בצק אחיד. אם הבצק רטוב מידי, מוסיפים קמח.
-
- 2. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים להמתנה במקרר.
-
- 3. מכינים את המילוי: שמים בסיר קטן את אגוזי הקשיו ויוצקים חלב כך שיכסה אותם ב-3 ס"מ. מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות. מידי פעם מסירים את הקרום שנוצר ואם צריך, מוסיפים מעט מים רותחים. מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את גבינת העזים, מתבלים במעט פלפל שחור גרוס וטוחנים.
-
- 4. פותחים את הבצק לדפים דקים ככל שניתן. מברישים בביצה מחצית מכמות הדפים, מניחים תלוליות מהמילוי ומכסים בדף פסטה נוסף. מהדקים סביב המילוי וקורצים (או חותכים בעזרת סכין) רביולי בכל צורה שרוצים.
-
- 5. מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הרביולי כ-5 דקות.
-
- 6. מממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את התרד וחולטים כ-3 דקות. מוסיפים את קוביות הפלפלים, אגוזי הקשיו, מלח גס ופלפל שחור גרוס. מקפיצים קלות ומסירים מהאש.
-
- 7. מניחים את הרביולי בצלחת הגשה ומעל מניחים ערימה מתערובת התרד.