- 1. במיקסר עם וו לישה מעבדים למשך דקה או שתיים קמח, חלב פושר, שמרים, סוכר, ביצים ווניל. מוסיפים מלח ומעבדים עוד 2 דקות. מוסיפים חמאה ומעבדים עוד 7 דקות.
-
- 2. מעבירים את הבצק לקערה מכוסה בניילון נצמד ומתפיחים לילה במקרר.
-
- 3. התערובת לקיפול: את הסוכר, שוקולית וקקאו מערבבים בקערה.
-
- 4. מחלקים את הבצק ל4 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן ומורחים עליו חמאה (קובייה אחת). מפזרים 2 כפות מתערובת השוקולית ומקפלים שליש מהבצק כלפי פנים ועליו את השליש השני. מסובבים את הבצק כך שהצלע בלי הקיפול נמצאת רחוק. חוזרים על פעולת הרידוד, מריחה וקיפול פעם נוספת.
-
- 5. מרדדים כל אחד מארבעת חלקי הבצק למרובע באורך התבנית ורחב כמה שיותר (30 ס"מ על 30 ס"מ). מורחים על כל הבצק שוקולד ומפזרים חלבה לפי הטעם. מגלגלים את הבצק וחוצים אותו לאורכו. קולעים צמה משני החלקים ומניחים בתבנית משומנת (אפשרות נוספת, ליצירת "שושנים": יוצרים גליל משני החלקים, חותכים אותו ל"פרוסות" ברוחב כחמישה ס"מ, ומסדרים אותן בתבנית עגולה משומנת). מכסים במגבת ומתפיחים כשעה.
- מורחים בביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, 2530 דקות.