- 1. מניחים בצד קערה עם מים ודואגים לשמור על ידיים רטובות כל זמן ההכנה.
-
- 2. מערבבים סולת עם שמן, מלח ופלפל בקערה ומוסיפים מים. לשים את התערובת ומניחים בצד לכמה דקות, עד שהבצק סופח את הנוזלים. הבצק אמור להיות רך אך לא מדי.
-
- 3. לוקחים מעט מהבצק, מגלגלים לכדור ומשטחים על כף היד.
-
- 4. מכינים מילוי בצל ופטריות: קוצצים את הבצל והפטריות.
-
- 5. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות והתבלינים ומקפיצים מעט. טועמים ומתקנים תיבול.
-
- 6. או מכינים מילוי שבבי סויה: משרים את שבבי הסויה במים הרתוחים עד שהם מתרככים. שוטפים, מסננים וסוחטים היטב.
-
- 7. מטגנים בצל, מוסיפים לו את הסויה והתבלינים ומקפיצים מעט. טועמים ומתקנים תיבול.
-
- 8. מגלגלים מעט מהמילוי לכדור ומניחים במרכז הבצק.
-
- 9. עם היד השניה תופסים את המילוי, הופכים ומשחררים את היד האוחזת בבצק.
-
- 10. אצבעות היד הפנויה צובטות את שולי הבצק וסוגרות אותו סביב המילוי.
-
- 11. מהדקים ומגלגלים לכדור.
-
- 12. מכינים את המרק: קוצצים את הבצל לחתיכות בגודל בינוני (הכי קל פשוט לפרוס לפרוסות, ללחוץ ולשחרר את הטבעות).
-
- 13. קוצצים את הדלעת לרצועות בעזרת סכין או מעבד מזון.
-
- 14. מטגנים את הבצל והדלעת בשמן זית.
-
- 15. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
-
- 16. מתבלים את המרק בבהרט, מלח ופלפל ומבשלים כ-20 דקות.
-
- 17. מוסיפים את הקובות ומבשלים אותן עוד כ-20 דקות.
-
- 18. סוחטים לתוך המרק מיץ מחצי לימון ומוסיפים כף סוכר.
-
- 19. מגישים חם.