וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סום טאם - סלט פפאיה, גזר ובוטנים במיץ ליים וצ'ילי

לא לחינם מוגש המתכון הזה במסעדות אסיאתיות פופולריות. מקפיצים ירקות, בוטנים ועשבי תיבול, מערבבים ומתענגים על כל ביס

מתכון מאת: אבי קונפורטי, מערכת וואלה

סלט סום טאם של זוזוברה. דניאל לילה,
סלט סום טאם של זוזוברה/דניאל לילה

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים:
  • 1 פפאיה אורגנית ירוקה, מקולפת, נקייה מתוכן וחתוכה לרצועות דקיקות
  • 2 גזרים מקולפים, חתוכים לרצועות דקיקות
  • 1/2 אצבע ג'ינג'ר טרי, מקולף חתוך לרצועות דקיקות
  • 1/2 צ'ילי אדום ובשל, נקי מגרעינים וקצוץ
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 4 כפות דבש דקלים
  • 6 כפות מיץ ליים טרי (או לימון)
  • 4 כפות נמפלה (רוטב דגים)
  • 1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים גס – נענע, כוסברה, מנטה, בזיל סגול וכדומה
  • 4 כפות בוטנים מקולפים, קלויים וקצוצים

אופן ההכנה

  • 1. בעלי ומכתש כותשים את השום והצ'ילי, מוסיפים את הפפאיה ומכים היטב.
  • 2. מוסיפים את הגזר, הג'ינג'ר ושאר המרכיבים למעט הבוטנים ומערבבים היטב.
  • 3. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את הבוטנים מעל ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully