- 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
-
- 2. לערבב יחד את החומרים היבשים : קמח מלא/לבן, סוכר, אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח.
-
- 3. בקערה נפרדת לערבב את החומרים הנוזלים: ביצים, חלב, דבש, תמצית שקדים ושמן.
-
- 4. להוסיף את הנוזלים על תערובת הקמח והחומרים היבשים, לערבב לאיחוד התערובת. יש לתת ערבוב קל לשם איחוד בלבד.
-
- 5. למלא תבנית שקעים עד 3/4 מגובהה ולפזר מעל את השקדים הגרוסים. ניתן למלא את השקעים בעזרת כף גלידה.
-
- 6. לאפות כ- 20 דקות, לצנן ולשמור בכלי אטום.
-
- ניתן לאפות גם בתבניות סילקון , מנג'טים מסיליקון או גביעי נייר בהתאם לצורת ההגשה הרצויה.