וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טאג'ין מתוק

באדיבות השף גיא פרץ, מסעדת גספאצ'ו

מתכון מאת: מערכת וואלה

טאגין עוף מתוק של השף גיא פרץ.
טאגין עוף מתוק של השף גיא פרץ

מצרכים למתכון

  • 200 גרם מיקס פירות יבשים: תאנים, משמש, שזיף ללא חרצן, צימוקים, אגוזי מלך או פיסטוק
  • 50 גרם סוכר
  • חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 מקל קינמון
  • 3 כפות דבש
  • 3 כפות ברנדי
  • 2 בצלים קצוצים ומטוגנים
  • 4 שוקי עוף טריים
  • כף שמן זית
  • ענף טימין (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הפירות היבשים במים פושרים כחצי שעה ומסננים.
  • 2. מחממים מחבת על להבה נמוכה, מוסיפים את השמן ומטגנים את שוקי העוף כ-3 דקות.
  • 3. מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב, מוסיפים את הג'ינג'ר והבצל, מטגנים עוד דקה לפתיחת הטעמים ומוסיפים את יתר המרכיבים.
  • 4. מבשלים יחד כ-10 דקות למיזוג החומרים ומעבירים לטאג'ין להמשך אפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
  • 5. אופים יחד כ -35 דקות. מגישים בטאגין חם מקשטים במקל קינמון וענף טימין.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully