וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורז עם סלק אדמדם

אם גם אתם מחפשים לעשות טוויסט לאורז שלכם, זו הדרך הקךה ביותר והיפה ביותר. הסלקים לא רק מעניקים טעם מתקתק, אלא גם צובעים את הכל באדום מרהיב.

מתכון מאת: עופרי זוטא, מערכת וואלה

אורז סלק. עופרי זוטא, מערכת וואלה!
אורז סלק/עופרי זוטא

מצרכים למתכון

  • 1 כוס אורז לבן
  • 1 כף שמן זית
  • 2 סלקים קלופים, מגוררים על פומפיה גסה
  • 1/3 כפית מלח
  • 1.5 כוסות מים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים סיר. מוסיפים שמן זית ואת האורז. מערבבים היטב כדקה.
  • 2. מוסיפים את הסלק המגורר ואת המלח, מערבבים כ-2 דקות ומוסיפים מים.
  • 3. מערבבים, טועמים את המים כדי לבדוק אם צריך להוסיף מלח.
  • מביאים לרתיחה.
  • 4. סוגרים את הסיר, מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים כ-15 דקות.
  • 5. מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור עוד כ-10 דקות.
  • 6. פותחים, מערבבים בעדינות כדי "לאוורר" את האורז ומגישים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully