- 1. פורסים את הדג לפרוסות רחבות בעובי של חצי ס"מ לכל היותר.
-
- 2. מניחים את פרוסות הדג על תבנית גדולה מבלי שיעלו אחת על השנייה (כך תהליך הכבישה יהיה מדויק יותר).
-
- 3. מפזרים את פתיתי המלח המעושן בצורה שווה ואחידה מעל פרוסות הדג וזורים את הפלפל הלבן הגרוס באותו האופן.
-
- 4. בקערית קטנה מערבבים חרדל, דבש, שמיר, פטרוזיליה, ברנדי ולבסוף בהדרגה, מוסיפים את שמן הזית עד לקבלת מרקם אחיד של ממרח.
-
- 5. בעזרת חלקה האחורי של כפית, מורחים את ממרח החרדל המתובל על גבי פרוסות הדג. יש למרוח באופן שווה על כל פרוסה.
-
- 6. משהים כחצי שעה במקרר ולאחר מכן מגישים עם צנימים וגבינת שמנת.