- 1. מערבבים בצלחת קוקוס טחון ופנקו, ומתבלים במלח ובפלפל לבן. במחבת רחבה, רצוי עם ציפוי טפלון, מחממים את השמן עם החמאה.
-
- 2. טובלים את הדגים בתערובת הקוקוס ופירורי הלחם, כד שיצופו היטב. מטגנים את הדגים על להבה בינונית, צד העור כלפי מטה, עד שהציפוי נעשה פריך ושחום. הופכים ומטגנים קלות מן הצד השני. מוציאים מהמחבת ושומרים במקום חמים.
-
- 3. יוצקים למחבת את השמנת ומגרדים את התחתית בכף עץ. מוסיפים את מיץ הליים או הלימון ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מבשלים דקה כדי שהרוטב יצטמצם מעט ומורידים מהאש.
-
- 4. מניחים נתח דג בכל צלחת, יוצקים סביב את הרוטב ומפזרים מעט נענע קצוצה. מגישים מיד.