- 1. בסיר, על אש בינונית, או במיקרוגל, מביאים את החמאה ושמנת לרתיחה עדינה וטורפים עד שהחמאה נמסה.
-
-
- 2. מוסיפים את שברי השוקולד, מכסים ל-5 דק' או עד שהשוקולד נמס. טורפים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את החלמון וטורפים פנימה, מוסיפים את הליקר ואת הדובדבנים הקצוצים ומכניסים למקרר ל24 שעות או לפריזר ל-4-5 שעות לפחות.
-
- 3. בעזרת סקופר של גלידה, צרים עיגולים קטנים מכדור גלידה,(עדיף להשתמש בסקופר קטן יותר) מגלגלים בקקאו ומקררים שוב במקרר. מאכסנים בכלי אטום.
-
-
- *אם העיגולים התחממו מומלץ להכניס לפריזר לעשר דק' ואח"כ לחזור לפעולת הגילגול בקקאו. מאחסנים בכלי אטום בפריזר ומגישים קר.