פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טריפל מגולגל עם וישניאק

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      טרייפל וישנייק (ברני ארדוב)
      טרייפל וישנייק (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • 1/4 כוס חמאה חתוכה לקוביות (80 גרם)
      • 1/3 כוס שמנת מתוקה (80 מ"ל)
      • 200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
      • 1 חלמון ביצה
      • כ- 3 כפיות ליקר וישניאק
      • 60 יחידות דובדבן מגולען מהליקר עצמו (או להשרות דובדבן חמוץ בליקר עצמו ליומיים ויותר) קצוצים
      • קקאו כהה לא מומתק לציפוי

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר, על אש בינונית, או במיקרוגל, מביאים את החמאה ושמנת לרתיחה עדינה וטורפים עד שהחמאה נמסה.
      • 2. מוסיפים את שברי השוקולד, מכסים ל-5 דק' או עד שהשוקולד נמס. טורפים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את החלמון וטורפים פנימה, מוסיפים את הליקר ואת הדובדבנים הקצוצים ומכניסים למקרר ל24 שעות או לפריזר ל-4-5 שעות לפחות.
      • 3. בעזרת סקופר של גלידה, צרים עיגולים קטנים מכדור גלידה,(עדיף להשתמש בסקופר קטן יותר) מגלגלים בקקאו ומקררים שוב במקרר. מאכסנים בכלי אטום.
      • *אם העיגולים התחממו מומלץ להכניס לפריזר לעשר דק' ואח"כ לחזור לפעולת הגילגול בקקאו. מאחסנים בכלי אטום בפריזר ומגישים קר.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -