טארט קרים צ'יז
הקונדיטור עמיר לוליאן מ"ליליות בייקרי" הנהדרת מציע לכם לשים רגע בצד את הטארטים הרגילים, ולנסות אחד מלוח יותר, על ידי שימוש בגבינת שמנת, ועוגיות חמאה טחונות.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לתבנית מרובעת בגודל 21 ס"מ או עגולה בגודל 20ס"מ.
- לתחתית:
- 1/4 1 כוסות עוגיות חמאה טחונות
- למילוי:
- 400 גרם גבינת שמנת 30%
- 200 מ"ל (מיכל) שמנת חמוצה
- 3/4 כוס סוכר
- 2 ביצים
- כפית תמצית וניל
- עוגיות חמאה טחונות
- להכנת הציפוי:
- 2 מיכלי שמנת חמוצה
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
- 1. מרפדים את התבנית בעוגיות חמאה טחונות.
- 2. מערבבים היטב גבינה, סוכר, וניל וביצים עד לקבלת תערובת חלקה.
- 3. יוצקים מעל תחתית העוגיות ואופים בחום של 160 מעלות כ-20 דקות.
- 4. מכינים את הציפוי: מערבבים את השמנת החמוצה והסוכר ויוצקים על העוגה החמה.
- 5. מגישים עם שמנת מתוקה מוקצפת עם מעט סוכר או פירות יער.